GAVÀ. Graellada Liberal | Parillada Liberal

GAVÀ. Graellada Liberal. Dissabte 17 d’Agost a partir de les 11:00, al “Restaurante Barbacoa Europa”.

Els Afiliats i Simpatitzants del P-LIB a Catalunya esteu convidats a participar a la “Graellada Liberal del P-LIB català”  el proper dissabte 17 d’Agost a partir de les 11:00,al “Restaurante Barbacoa Europa” (Av. Europa, 92-102. Gavà) que disposa de lloc per fer graellades en grup als següents preus:

Entrada: 3€/persona (obligatori)

Pàrquing cotxe: 4,5€ /cotxe (opcional si es vol entrar)

Taules: 1,85€/unitat (opcional, qui tingui pot portar la seva)

Cadires: 0,9€/unitat (opcionals, qui tingui pot portar la seva)

Carbó (3,95€/bossa) o Llenya (3,50€/bossa) disponibles per a qui vulgui.

Menjar i beguda: Cadascú portarà el que vulgui menjar i beure.

Es pot anar en transport públic agafant el bus a Plaça Espanya de Barcelona (L95) fins a la parada “Av. Europa – Palamós” de Gavà.

Aquest esdeveniment es exclusiu per a afiliats i simpatitzants però podeu portar algún acompanyant si voleu. Es necessari confirmar assistència per e-mail a cat@p-lib.es per motius organitzatius fent-nos saber si vindrà algú mès amb vosaltres.

Aquest esdeveniment es una molt bona oportunitat per a poder debatre aquells temes que més us interessin o que siguin d’especial rellevància a l’actualitat i per conèixer a la resta de liberals i llibertaris del P-LIB a Catalunya.

Parillada Liberal | Graellada Liberal

GAVÀ. Parillada Liberal. Sábado 17 de agosto a partir de las 11:00 en el “Restaurante Barbacoa Europa”.

Los Afiliados y Simpatizantes del P-LIB en Cataluña estáis invitados a participar en la “Parrillada Liberal del P-LIB catalán” que tendrá lugar el sábado 17 de Agosto  a partir de las 11:00 en el “Restaurante Barbacoa Europa” (Av. Europa, 92-102. Gavá) que dispone de una zona para parrilladas en grupo a los siguientes precios:

Entrada: 3€/persona (obligatoria)

Parking coche: 4,5€ /coche (opcional si se quiere entrar)

Mesas: 1,85€/unidad (opcional, quien tenga puede traer la propia)

Sillas: 0,9€/unidad (opcionales, quien tenga puede traer la propia)

Carbón (3,95€/bolsa) o Leña (3,50€/bolsa) disponibles para quien quiera.

Comida y bebida: Cada uno traerá lo que quiera comer y beber.

Se puede ir en transporte público cogiendo el bus en Plaza España de Barcelona (L95) hasta la parada «Av. Europa – Palamós «de Gavá.

Este evento es exclusivo para afiliados y simpatizantes pero, podéis traer algún acompañante si queréis. Es necesario confirmar asistencia por e-mail a cat@p-lib.es por motivos organizativos haciéndonos saber si vendrá alguien más con vosotros.

Este evento en una muy buena oportunidad para poder deba debatir aquellos temas que más te  interesen o que sean de especial relevancia en la actualidad i para conocer a los demás liberales i libertarios del P-LIB en Cataluña.

Parillada Liberal | Graellada Liberal

Deja un comentario