BARCELONA. I Jornada por la Educación en Libertad del P-LIB en Cataluña | I Jornada per l’Educació en Llibertat del P-LIB a Catalunya

Os invitamos a la  I Jornada por la Educación en Libertad del P-LIB en Cataluña que tendrá lugar en la calle Vallirana, 42 Local-Sala 5, 08006 Barcelona (<M> Lesseps), el próximo día 14/12/2013. El evento contará con la participación de Laura Mascaró (*), presidenta de la Plataforma por la Libertad Educativa ( http://www.libertadeducativa.org ), jurista, madre homeschooler y escritora que defiende una educación en y para la libertad.

La jornada constará de tres actos independientes que te presentamos a continuación:

19:00 – Conferencia: Educación y Libertad a cargo de Laura Mascaró.

20:00 – Propuesta para la reforma del Sistema Educativo: presentación de la propuesta del P-LIB y debate abierto.

22:00 – Cena con Laura Mascaró: actividad exclusiva para Afiliados y Simpatizantes con reserva de plaza para la cena (detalles de la cena en breve).

Esperamos poder contar con vuestra participación en esta jornada de libertad. Por favor, hacednos saber si asistireis, para poder ajustar la logística de la sala al máximo posible, enviando un e-mail a cat@p-lib.es con vuestro nombre completo y hacednos saber  si vendréis a la cena como mucho el día 8/12/2013. Podéis uniros al evento en Facebook que hemos creado para difundir la convocatoria en el siguiente enlace: http://goo.gl/vewuqA

(*) No vinculada al P-LIB.

**********

Us convidem a la I Jornada per l’Educació en Llibertat del P-LIB a Catalunya que tindrà lloc al  carrer Vallirana, 42 Local-Sala 5, 08006 Barcelona (<M> Lesseps), el proper dia 14/12/2013. L’esdeveniment contarà amb la participació de Laura Mascaró (*), presidenta de la Plataforma per la Llibertat Educativa http://www.libertadeducativa.org ), jurista, mare homeschooler i escriptora que defensa una educació en i per a la llibertat.

 La jornada constarà de tres actes independents que et presentem a continuació:

19:00 – Conferència: Educació i Llibertat a càrrec de Laura Mascaró.

20:15 – Proposta per a la reforma del Sistema Educatiu: presentació de la proposta del P-LIB i debat obert.

22:30 – Sopar amb Laura Mascaró: activitat exclusiva per a Afiliats i Simpatitzants amb reserva de plaça per al sopar (detalls del sopar en breu).

Esperem comptar amb la vostra participació en aquesta jornada de llibertat. Si us plau, feu-nos saber si hi assistireu, per poder ajustar la logística de la sala el màxim possible. Si voleu reservar plaça, envieu un correu electrònic acat@p-lib.es amb el teu nom complet i indiqueu si vindreu també al sopar com a màxim el dia 8/12/2013. Podeu afegir-vos a l’esdeveniment de Facebook que hem creat per difondre la convocatòria al següent enllaç:http://goo.gl/vewuqA

(*) No vinculada al P-LIB.

Educación en libertad

Deja un comentario