BARCELONA. II Jornada liberal del P-LIB

CATALÁ

Es per a nosaltres un plaer convidar-vos a la II Jornada Liberal del P-LIB a Catalunya que tindrà lloc al carrer Vallirana, 42 Local-Sala 5, 08006 Barcelona (<M> Lesseps), el proper dia 16/11/2013. L’esdeveniment contarà amb la participació de Juan Pina, President del P-LIB i constarà de tres actes independents que us presentem a continuació:

19:00 – Reunió d’afiliats i simpatitzants del P-LIB català amb Juan Pina, President del P-LIB, incloent-hi dos activitats principals:
– Presentació de l’informe de situació i pròxims objectius del P-LIB català a càrrec de Rubén Sandamil, Coordinador General a Catalunya.
– Xerrada oberta – Pregunta a Juan Pina, President del P-LIB
– activitat exclusiva per a Afiliats i Simpatitzants –

20:00 – Conferència: “CANVIEM EL SISTEMA DE PENSIONS” amb Juan Pina, President del P-LIB.
– Un nou model : De l’Empobriment i la Politització a la Seguretat i la Llibertat.
– activitat oberta a tothom amb prioritat per assistents confirmats –

22:00 – Sopar de Germanor del P-LIB català.
– activitat exclusiva per a afiliats i simpatitzants amb reserva de plaça per al sopar (cost inferior a 22 €, tot inclòs amb pica-pica i graellada de carn/verdures a indicar amb la reserva de la plaça).

En aquest esdeveniment tindreu l’oportunitat de conèixer el partit, els seus afiliats i simpatitzants a Catalunya i d’altres persones interessades en saber més sobre l’alternativa liberal llibertaria que ofereix el P-LIB. Si voleu participar en la reunió o al sopar amb Juan Pina, encara hi sou a temps de fer-vos simpatitzants (aquí: http://goo.gl/pU20x1) o afiliats (aquí: http://goo.gl/cn1qIq ).

Esperem comptar amb la vostra participació en aquesta jornada de llibertat. Si us plau, feu-nos saber si hi assistireu, per poder ajustar la logística de la sala el màxim possible. Envieu un correu electrònic a cat@p-lib.es amb el vostre nom complet i els esdeveniments en què voleu participar.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

CASTELLANO

Es para nosotros un placer invitaros a la II Jornada Liberal del P-LIB en Cataluña que tendrá lugar en la calle Vallirana, 42 Local-Sala 5, 08006 Barcelona (<M> Lesseps), el próximo día 16/11/2013. El evento contará con la participación de Juan Pina, Presidente del P-LIB i constará de tres actos independientes que os presentamos a continuación:

19:00 – Reunión de afiliados y simpatizantes del P-LIB catalán con Juan Pina, Presidente del P-LIB, incluyendo dos actividades principales:
– Presentación del informe de situación y próximos objetivos del P-LIB catalán a cargo de Rubén Sandamil, Coordinador General en Cataluña.
– Charla abierta – Pregunta a Juan Pina, Presidente del P-LIB
– actividad exclusiva para Afiliados y Simpatizantes –

20:00 – Conferencia: “CAMBIEMOS EL SISTEMA DE PENSIONES” con Juan Pina, Presidente del P-LIB.
– Un nuevo modelo: Del Empobrecimiento y la Politización a la Seguridad y la Libertad.
– actividad abierta a todo el mundo con prioridad para asistentes confirmados –

22:00 – Cena de Hermandad del P-LIB catalán.
– actividad exclusiva para afiliados y simpatizantes con reserva de plaza para la cena (coste inferior a 22 €, todo incluido con pica-pica y parrillada de carne/verduras a indicar con la reserva de plaza) –

En este evento tendreis la oportunidad de conocer el partido, a sus afiliados y simpatizantes en Cataluña y a otras personas interesadas en saber más sobre la alternativa liberal libertaria que ofrece el Partido. Si quereis participar en la reunión o en la cena con Juan Pina, todavía estais a tiempo de haceros simpatizantes (aqui:: http://goo.gl/pU20x1) o afiliados (aquí: http://goo.gl/cn1qIq ).

Esperamos poder contar con vuestra participación en esta jornada de libertad. Por favor, hacednos saber si asistiréis, para poder ajustar la logística de la sala al máximo posible, enviando un e-mail a cat@p-lib.es con vuestro nombre completo y los eventos en los que queréis participar.

II Jornada Liberal P-LIB en Catalunya

Deja un comentario