BARCELONA. Glops de Llibertat

BARCELONA. Trobada oberta del P-LIB Català sota el títol «Glops de Llibertat» que tindrà lloc a la planta superior del Cafè de l’Òpera (La Rambla, 74, BCN) el proper dia 19 octubre a las 19:00 hores. En aquesta ocasió, entre d’altres temes, ens agradaria debatre sobre les diferències entre la Il·lustració Francesa i l’Escocesa, i les implicacions polítiques i econòmiques d’ambdues. Com a punt de partida, podeu veure la següent conferència del Professor Walter Castro, amb el títol «La Ilustración: Escocia versus Francia«. Posteriorment, tal i com es costum, s’organitzarà un sopar informal en algun local dels voltants per a qui desitgi apuntar-s’hi. / Reunión abierta del P-LIB Catalán bajo el título “Glops de Llibertat” que tendrá lugar en planta superior del Cafè de l’Opera (La Rambla, 74, BCN) el próximo día 19 octubre a las 19:00 horas. En esta ocasión, entre otros temas, nos gustaría debatir sobre las diferencias entre la Ilustración Francesa y la Escocesa y las implicaciones políticas y económicas de ambas. Como punto de partida, podeis ver la siguiente conferencia del Profesor Walter Castro, con el título «La Ilustración: Escocia versus Francia«. Posteriormente, como es costumbre, se organizará una cena informal en algún local de los alrededores para quienes deseen apuntarse.

Deja un comentario