BARCELONA. Conferencia de Juan Pina

BARCELONA. Conferència «Nacionalisme, model territorial i propostes de secessió» a càrrec de Juan Pina, President del P-LIB (en castellà). Sala d’actes del Centre Cívic Can Deu-Les Corts, a la Plaça de la Concòrdia, 14. Dissabte 27 d’abril de 2013 a les 19:00 hores. Després hi haurà un sopar de germanor, exclusivament per als afiliats.

Places limitades. Et preguem escriure a cat@p-lib.es indicant si reserves per la conferència, el sopar o ambdues coses (s’admetran reserves per al sopar fins al 23 d’abril). Inclou el teu nom complet, email i telèfon de contacte.

——–

BARCELONA. Conferencia sobre «Nacionalismo, modelo territorial y propuestas de secesión» a cargo de Juan Pina, Presidente del P-LIB. Sala de actos del Centro Cívico Can Deu-Les Corts, en la Plaza de la Concordia, 14. Sábado 27 de abril de 2013 a las 19:00 horas. Después habrá una cena de hermandad exclusivamente para afiliados.

Plazas limitadas. Te rogamos escribir a cat@p-lib.es indicando si reservas para la conferencia, la cena o ambas cosas (se admitirán reservas para la cena hasta el 23 de abril). Incluye tu nombre completo, email y teléfono de contacto.

Convocatoria Barcelona 27-04-2013 CAT

Convocatoria Barcelona 27-04-2013 ES

Deja un comentario